Kupinas rudens turtų ir gausos „Beatos virtuvė" žurnalo numeris, pilnas sugrįžimo į namus (ir į save) džiaugsmo bei skaniausių istorijų.
Beveik nacionalinis tyrimas apie cepelinus ir viskas, ką reikia žinoti, norint surengti cepelinų balių draugams: nuo stalo puošybos idėjų iki žinomiausių regioninių receptų.
Nauji sezoniniai patiekalai skaniausiems rudens vakarams, kvepiantiems slyvomis, obuoliais, moliūgais ir kriaušėmis.Taupių vakarienių planas šeimai: patiekalo kaina iki 5 eurų.„Nervus į…
Kupinas rudens turtų ir gausos „Beatos virtuvė" žurnalo numeris, pilnas sugrįžimo į namus (ir į save) džiaugsmo bei skaniausių istorijų.
Beveik nacionalinis tyrimas apie cepelinus ir viskas, ką reikia žinoti, norint surengti cepelinų balių draugams: nuo stalo puošybos idėjų iki žinomiausių regioninių receptų.
Nauji sezoniniai patiekalai skaniausiems rudens vakarams, kvepiantiems slyvomis, obuoliais, moliūgais ir kriaušėmis. Taupių vakarienių planas šeimai: patiekalo kaina iki 5 eurų. „Nervus į konservus" – įkvėpimas naujiems vasaros ir rudens skoniams stiklainiuose. Gardus kulinarinės kelionės po Varšuvą pasakojimas ir tobulas planas gurmaniškai savaitgalio išvykai pas kaimynus.
Trys būdai, kaip dailiai išskaptuoti moliūgą ir idėjos atgaivinti bei pralinksminti prieskonių lentyną.
Taip pat išskirtinės žmonių istorijos, kaip pagauti laimę neužkariaujant pasaulio ir (ne)įkopus į Kilimandžarą, bet tapti laimingu čia, savame mieste, savame darbe, namuose, šeimoje.
Kupinas rudens turtų ir gausos „Beatos virtuvė" žurnalo numeris, pilnas sugrįžimo į namus (ir į save) džiaugsmo bei skaniausių istorijų.
Beveik nacionalinis tyrimas apie cepelinus ir viskas, ką reikia žinoti, norint surengti cepelinų balių draugams: nuo stalo puošybos idėjų iki žinomiausių regioninių receptų.
Nauji sezoniniai patiekalai skaniausiems rudens vakarams, kvepiantiems slyvomis, obuoliais, moliūgais ir kriaušėmis. Taupių vakarienių planas šeimai: patiekalo kaina iki 5 eurų. „Nervus į konservus" – įkvėpimas naujiems vasaros ir rudens skoniams stiklainiuose. Gardus kulinarinės kelionės po Varšuvą pasakojimas ir tobulas planas gurmaniškai savaitgalio išvykai pas kaimynus.
Trys būdai, kaip dailiai išskaptuoti moliūgą ir idėjos atgaivinti bei pralinksminti prieskonių lentyną.
Taip pat išskirtinės žmonių istorijos, kaip pagauti laimę neužkariaujant pasaulio ir (ne)įkopus į Kilimandžarą, bet tapti laimingu čia, savame mieste, savame darbe, namuose, šeimoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
1 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai